روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

هشدار درباره خوددرمانی و مصرف خودسرانه دارو هنگام شیوع کرونا

متخصص بیماری‌های عفونی با بیان ابتلا به ویروس کرونا باعث ایجاد آنتی بادی در بدن می‌شود گفت: با گذشت زمان شدت بیماری در جامعه کاهش می‌یابد؛ افراد برای پیشگیری و درمان کرونا به‌هیچ وجه از درمان‌های خانگی و دارو‌های کورتونی و مسکن استفاده نکنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 17
کد خبر: ۳۸۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر داوود ثنایی در پاسخ به این سؤال که "آیا ابتلا به ویروس کرونا باعث ایجاد آنتی بادی در بدن می‌شود؟ " اظهار کرد: ابتلا به ویروس کرونا به‌مدت یک سال ایمنی در بدن ایجاد می‌کند؛ فقط در برخی مقالات آمده است که فرد مبتلا به کووید ۱۹ در ژاپن، پس از ابتلا و بهبودی، دوباره به این بیماری مبتلا می‌شود.

 

وی افزود: با گذشت زمان، herd immunity ایجاد می‌شود؛ یعنی جامعه به یک سطح از ایمنی در مقابل بیماری دست می‌یابد و آنتی بادی‌هایی در بدن افراد ایجاد می‌شود و اگرچه سال بعد اگر فردی برای اولین بار مبتلا به این بیماری شود در مقابل آن آنتی بادی ندارد، اما شدت بیماری در جامعه کاهش می‌یابد.

 

ثنایی با بیان اینکه بیماران بهبودیافته پس از بهبودی دچار عوارض ریوی نخواهند شد، خاطرنشان کرد: اگر بیمار کاملاً بهبود یابد هیچ منشأ خاصی در بدن بیمار باقی نمی‌ماند، فقط در برخی افراد که به آلرژی یا مشکلات ریوی مبتلا هستند، ممکن است دچار افزایش علائم حساسیت در این بیماران شود.

 

وی "درخانه‌ماندن" را مؤثرترین راه برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا عنوان و تصریح کرد: بهترین راه پیشگیری از کرونا به خصوص برای افرادی که دچار مشکلات آسم و بیماری‌های زمینه‌ای هستند این است که در خانه بمانند و اصول اولیه بهداشتی را رعایت و از خوددرمانی جداً پرهیز کنند.

 

وی با تأکید بر پرهیز از خوددرمانی متذکر شد: باید از مصرف خودسرانه دارو‌ها برای پیشگیری از ابتلا به کرونا به‌شدت پرهیز شود و همچنین در صورت ابتلا به کووید ۱۹ باید از درمان‌های خانگی و دارویی به‌شدت خودداری شود، همچنین در صورت داشتن علائم و درد، از مصرف کورتن‌ها و مسکن‌ها به طور جدی پرهیز شود./ تسنیم

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده